|

Åtminstone tre knivhuggna i Joensuu – vaktmästare bland offren

NyhetsbildZoom
Polisen Foto: Arkiv/Malin Bylund
Knivhuggningen skedde i en restaurang i centrala Joensuu efter klockan 2 natten mellan torsdagen och fredagen. Polisen söker efter två gärningsmän.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tre skadade personer har förts till sjukhuset och har enligt polisen mycket allvarliga skador. Restaurangens vaktmästare är ett av offren.

Polisen söker efter två gärningsmän som är mellan 175 och 180 centimeter långa. Den ena är smal och har snaggat hår, han hade på sig en vit t-tröja och jeansshorts. Den andra är lite kraftigare byggd och hade en grön kragskjorta, keps och mörka knäbyxor.

Polisen efterlyser också fler potentiella offer.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan