|

Ericsson tvingas stå över F1-träning

NyhetsbildZoom
Marcus Ericsson missar ett träningsåk på Hockenheim, då Antonio Giovanazzi ska få testa hans F1-bil. Arkivbild. Foto: Andy Wong
Kraschade i senaste formel 1-loppet, och nu petad till första träningen inför Tysklands GP. Det går tungt för Marcus Ericsson just nu.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det är aldrig bra för en förare att missa ett träningspass. Speciellt inte nu i Tyskland där de inte har kört på två år. Det hade varit bra för Marcus att köra där, säger Viasats motorexpert Janne Blomqvist till Expressen.

Sauber låter Antonio Giovinazzi köra Ericssons bil i fredagens första träning på Hockenheim. Italienaren är lovad ett antal träningsåk för Sauber.

Blomqvist tror inte att Ericssons plats i teamet är hotad.

– Jag gör inte den tolkningen, utan tror mer på att man vill få upp Giovinazzi i tempo, säger han.

Marcus Ericsson kraschade på brittiska Silverstone för och en halv vecka sedan.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan