|

Fler "The witcher"-spel att vänta

NyhetsbildZoom
Rollfiguren Ciri i "The witcher 3: Wild hunt". Pressbild.
Fantasytrilogin "The witcher" har hyllats av såväl kritiker som spelare och spelen har sålt över 30 miljoner exemplar. Och enligt Adam Kicinski, chef på den polska utgivaren CD Projekt som ligger bakom serien, är fler titlar på gång.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Men något "The witcher 4" blir det inte fråga om. Efter "The witcher 3: Wild hunt" från 2015 anses trilogin om den ärrade monsterjägaren Geralt of Rivia vara avslutad.

– Men det betyder så klart inte att vi kommer att lämna världen som vi har ägnat över ett dussin år till att skapa, säger han till den polska sajten Bankier enligt Videogamer.

"The witcher" bygger på en bokserie av polske författaren Andrzej Sapkowski. Förra året stod det klart att en tv-serie baserad på böckerna är på väg till Netflix.

CD Projekt är närmast aktuella med spelet "Cyberpunk 2077", som väntas komma under nästa år eller 2020.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan