|

Fler "The witcher"-spel att vänta

NyhetsbildZoom
Rollfiguren Ciri i "The witcher 3: Wild hunt". Pressbild.
Fantasytrilogin "The witcher" har hyllats av såväl kritiker som spelare och spelen har sålt över 30 miljoner exemplar. Och enligt Adam Kicinski, chef på den polska utgivaren CD Projekt som ligger bakom serien, är fler titlar på gång.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Men något "The witcher 4" blir det inte fråga om. Efter "The witcher 3: Wild hunt" från 2015 anses trilogin om den ärrade monsterjägaren Geralt of Rivia vara avslutad.

– Men det betyder så klart inte att vi kommer att lämna världen som vi har ägnat över ett dussin år till att skapa, säger han till den polska sajten Bankier enligt Videogamer.

"The witcher" bygger på en bokserie av polske författaren Andrzej Sapkowski. Förra året stod det klart att en tv-serie baserad på böckerna är på väg till Netflix.

CD Projekt är närmast aktuella med spelet "Cyberpunk 2077", som väntas komma under nästa år eller 2020.

Kommentarer
|

Tänk på britterna – gör en afternoon tea-bricka

Nyhetsbild
Gurksmörgåsen är en klassiker på afternoon tea. Foto: Heidi Kojonen
Ägna britterna och deras brexit-kaos en liten tanke och fixa i ordning en egen afternoon tea. Här hittar du några enkla recept.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Jeppis rutinerade Vasaspelare sänkte Kronan

ISHOCKEY IK Kronan kunde bara stå emot suveränen Jeppis Hockey i en period när bortalaget vann med 2-7 (1-1, 1-4, 0-2) inför 170 åskådare i Cronehov.

Nyhetsbild
Sport

Blue Fox vann efter straffslag

INNEBANDY När den första kedjan inte levererade framåt klev den tredje fram när Blue Fox damer vann med 3-2 (0-0, 0-1, 2-1) efter straffslag mot Hatsina.

Nyhetsbild
Utrikes

Misstänkt mässlingsfall i Umeå

Ett barn som besökt primärvårdsjouren och Norrlands universitetssjukhus under veckan misstänks vara drabbat av den mycket smittsamma och potentiellt farliga sjukdomen mässling, rapporterar lokala medier.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan