|

Ricciardo: Svåraste beslutet jag tagit

NyhetsbildZoom
Daniel Ricciardo. Arkivbild. Foto: Zoltan Balogh
Formel 1-föraren Daniel Ricciardo lämnar stallet Red Bull efter säsongen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 29-årige australiern kommer att nästa år köra för konkurrenten Renault. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med sitt nya stall.

– Det här var antagligen det svåraste beslutet jag har behövt ta i min karriär än så länge. Men jag tror att det var dags för en ny färsk utmaning, säger Ricciardo.

– Vi vill tacka honom (Ricciardo) för hans engagemang och sin roll han har haft hos oss sedan han kom hit 2014. Höjdpunkterna är förstås hans sju vinster och 29 pallplatser under hans tid här, säger Red Bulls teamchef Christian Horner.

Ricciardo har under den här säsongen vunnit två GP-tävlingar och ligger fyra i VM-sammandraget.

Kommentarer
|

Ny generation på snöskotern hos Herténs

Nyhetsbild
Nu är det han som ska försvara familjen och släkten Herténs ära i snöskotercross. 12-åriga Emil Hertén är redan inne på sin andra tävlingssäsong. Foto: Hertén
Viktor, Mathias och Fredrik Hertén har lagt av. Men nu är en ny generation Hertén i farten på snöskotern. 12-åriga Emil Hertén har kört vinterns första tävling.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

WHO listar vaccinmotstånd som hälsofara

HÄLSA Vaccinmotståndet riskerar den framgångsrika bekämpningen av smittosamma sjukdomar, bedömer WHO. De senaste åren har mässlingsfallen ökat med nästan en tredjedel.

Nyhetsbild
Lokalt

Nu avmattas byggandet i Karleby– "Återgång till det normala"

KARLEBY De senaste åren har det byggts väldigt många bostäder i Karleby, men nu ser byggandet ut att avmattas. Karlebygatan 22 byggs inte detta år.

Nyhetsbild
Lokalt

Kommundirektören utreder ÖK-fastigheten: "Det är inte alldeles enkelt"

PEDERSÖRE Motionen om en åtgärdsplan för Österbottens kötts gamla fastighet i Bennäs behandlades i Pedersörestyrelsen i måndags. Kommundirektör Stefan Svenfors fick i uppgift att utreda ärendet.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan