|

McGregor tillbaka i UFC – ska möta Khabib

NyhetsbildZoom
Senast Conor McGregor gick en fajt var det inte i MMA, utan i boxning mot Floyd Mayweather (till vänster). "The Money Fight" utspelades i augusti 2017 och bara på den matchen ska irländaren ha tjänat närmare 100 miljoner dollar. Foto: John Locher
MMA-fajtern och UFC-stjärnan Conor McGregor är tillbaka och kommer gå en match mot den obesegrade ryssen Khabib Nurmagomedov, meddelar UFC.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matchdatumet är bestämt till 6 oktober vilket betyder att irländaren kommer att gå sin första MMA-match på nästan två år.

McGregor dömdes förra månaden till samhällstjänst och slapp därmed fängelse, efter att i april i år ha attackerat en buss där just hans kommande motståndare Nurmagomedov var målet.

Matchen väntas bli den största i fajtingorganisationens historia och kommer äga rum i Las Vegas. Psykningarna rivalerna emellan, som nu förväntas trissas upp, har pågått en längre tid och Khabib Nurmagomedov uttalade sig tidigare i veckan till TMZ.

– Jag hoppas matchen blir av, eftersom jag verkligen vill möblera om hans ansikte. Jag vill verkligen möta honom ensam i oktagonen, bara jag och han, sa han då.

Conor McGregor lade i samband med att matchen blev klar upp en video på sociala medier där han kliver ut ur mörkret för att först skratta och sedan ropa på ett skrämmande sätt.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan