|

Trump till attack mot LeBron James

NyhetsbildZoom
Donald Trump. Arkivbild. Foto: Matt Rourke
USA:s president Donald Trump attackerar basketspelaren LeBron James i sin senaste tweet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I början av veckan gick basketstjärnan LeBron James ut i en intervju och kritiserade USA:s president Donald Trump och sa att presidenten använder sporten och dess utövare för att skapa splittring i landet.

Natten till lördagen kom svaret från den amerikanske presidenten. På Twitter:

"LeBron James blev precis intervjuad av den dummaste personen på tv, Don Lemon. Han fick LeBron att framstå som smart, vilket inte är lätt", skrev Trump.

Han avslutade sin tweet med att skriva "Jag gillar Mike", vilket får ses som att han valt sida i debatten om vem han tycker är den störste basketspelaren genom tiderna, LeBron James eller Michael Jordan.

LeBron James har än så länge inte kommenterat Trumps tweet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan