|

Starkt Jeppis laddar för hemmaturnering

Nyhetsbild
Namnstarka nyförvärv. Joni Laukkonen, Toni Mäkinen, Jesse Jormanainen, Jani Salmi, Jukka Olli, Matti Toskala, Jani Nylund och Jani Kiviniemi är spelare som ska garantera att säsongen 2018-19 blir framgångsrik för Jeppis Hockey. Foto: Glenn Hägg
Jeppis Hockey rivstartar issäsongen. Med bara några ispass bakom sig ska laget spela tre matcher på fyra dagar. – Jag förväntar mig fartfyllda och tuffa matcher, säger tränaren Tomi Joki.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Ekonomi

Sämsta skörden på åratal – torkan och värmen dödade lingonen

Det blev ett dåligt lingonår i år. Det finns risk att lingonprodukter tar slut i butiken i vår. Men den som plockar tjänar mer för de röda bären.

Nyhetsbild
Opinion

Antti Rinne får ärva vårdreformen

En sann statsman tänker längre än till nästa val och Antti Rinne inser att han kan bli sittande med Svarte Petter om han inte från början hittar samförstånd om hur reformen ska föras vidare

Nyhetsbild
Inrikes

Tiitinens lista - mycket väsen för ingenting

Den så kallade Tiitinens lista med namn på finländare med kopplingar till östtyska underrättelseorganisationen Stasi innehåller inget av intresse, skriver Seppo Tiitinen i sin självbiografi.

Nyhetsbild
Lokalt

Elev dog efter beep-test – Jakobstad pausar löptestet

JAKOBSTAD Förra veckan dog en elev i Esbo i ett beep-test. Jakobstad är en av de städer där löptestet pausas. Däremot ser varken akademilektor eller skolhälsovårdare några risker med testet.

Mest läst senaste veckan