|

British Open-pengar till fel Fleetwood

NyhetsbildZoom
Britten Tommy Fleetwood på plats i Saint Louis inför veckans PGA-mästerskap. Foto: Darron Cummings/AP/TT
Tommy Fleetwood blev tolva i golfmajorn British Open i juli, och 120 000 pund i prispengar betalades ut. Men till fel Tommy Fleetwood, har det nu visat sig.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tommy Fleetwood i Florida, även han golfproffs, blev paff när han häromdagen fick in beloppet, 154 480 i dollar, på sitt konto. Överföringen var märkt PGA European Tour, visar kontoutdraget som hans vän Greg Thorner lagt ut på Twitter.

Clare Craig, hustru tillika manager till den "riktige" brittiske Tommy Fleetwood, kallar det "en jättelik handläggningsmiss".

Det lär dock inte gå någon nöd på maken, som är rankad elva i världen och i veckan har laddat för helgens PGA-mästerskap i USA. Totalt har han enligt PGA-tourens sajt under karriären hittills spelat in över 3,2 miljoner dollar i prispengar.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan