|

Nadal övertygar inför US Open

NyhetsbildZoom
Rafael Nadal visar fin form inför kommande US Open. Foto: Nathan Denette/AP/TT
Rafael Nadal är på god väg att hitta formen inför grand slam-turneringen US Open som inleds i slutet av månaden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den spanska världsettan besegrade schweizaren Stan Wawrinka i ATP-turneringen i Toronto i två raka set och är klar för kvartsfinal.

Det första setet tog drygt en timme och Nadal kunde till slut avgöra till 7–5. Det andra setet gick till tiebreak där Nadal avgjorde på sin andra matchboll.

– Det var en bra match, en positiv seger över en bra motståndare. Jag är glad över att se att Stan spelar bra tennis igen och det här var en bra match. Jag behöver matcher som dessa, de ger mig självförtroende, säger Nadal.

Däremot är det slutspelat för Novak Djokovic. Greken Stefanos Tsitsipas, som fyller 20 år på söndag, överraskade serben genom att vinna med 6–3, 6–7, 6–3.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan