|

Williams munsbit för Halep

NyhetsbildZoom
Simona Halep besegrade Venus Williams i två raka set. Foto: Paul Chiasson/AP/TT
Världsettan Simona Halep krossade Venus Williams i WTA-turneringen i Montreal.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Rumänskan besegrade amerikanskan med klara 6–2, 6–2 i en match som var över på blott 71 minuter.

Halep gjorde det dessutom bara timmar efter att hon besegrat Anastasija Pavljutjenkova i en maratonmatch som tog tre timmar.

Regnoväder har försenat matcher i Montreal vilket gjorde att Halep tvingades till två matcher under torsdagen.

– Det är aldrig enkelt att möta någon av systrarna Williams och även om hon hade problem så visste jag att jag var tvungen att vara koncentrerad på varje boll. Hon hade inte sin bästa dag, men jag är glad över att vara klar för kvartsfinalen, säger Halep.

Caroline Wozniacki hade tre matchbollar vid ställningen 5–3 i avgörande set i sin match mot vitryskan Aryna Sabalenka, men lyckades inte avgöra. Sabalenka kom tillbaka och kunde vinna efter ett avgörande tiebreak i tredje set. Siffrorna skrevs 5–7, 6–2, 7–6.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan