|

Tour de France-vinnare gripen av polis

NyhetsbildZoom
Jan Ullrich. Foto: Gian Ehrenzeller/AP/TT
Den tidigare tyske Tour de France-vinnaren Jan Ullrich har hamnat i blåsväder – igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Forna stjärncyklisten Ullrich, 44, greps på fredagen efter misstankar om att han attackerat en prostituerad i tyska Frankfurt.

– Han är i polisens förvar, säger en talesperson för polisen till nyhetsbyrån AFP, och lägger till att Ullrich var påverkad av både alkohol och droger vid gripandet.

1997 blev Ullrich förste tysk att vinna prestigefyllda Tour de France, och han har också ett OS-guld från Sydney 2000.

Efter att han avslutade karriären 2007 har problemen hopat sig. Han har bland annat blivit fälld för bloddopning och förra året blev han villkorligt dömd efter att ha orsakat en trafikolycka i påverkat tillstånd.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan