|

Chans att träffa hundar och deras ägare på mässa vid Stjärnhallen

NyhetsbildZoom
Hundar av alla åldrar och storlekar får delta i match showen, förutsatt att de är friska och vaccinerade. Foto: Lehtikuva/Emmi Korhonen
Under lördagseftermiddagen kan alla som är intresserade av hundar ta sig en sväng förbi Stjärnhallen i Nykarleby. Där presenterar ett flertal föreningar och företag vad de har att bjuda på. Samtidigt ordnas en lekfull utställning för hundar av alla åldrar och storlekar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Evenemanget ingår i Nykarlebyveckans program.

På den inofficiella match showen kan åskådarna bekanta sig med olika raser och se uppvisningar av olika hundsporter. Föreningar och företag som har att göra med hundar och hundsport presenterar samtidigt sin verksamhet.

Alla som har en vaccinerad hund hemma, kan själva anmäla sin hund och delta i match showen. Anmälningarna tas emot från klockan 13 och själva utställningen börjar en timme senare.

Yle: Infekterat i Solf församling – gammal konflikt säger förra kyrkoherden

Nyhetsbild
Ann-Mari Audas-Willman säger att konflikterna inom Solf församling ligger flera år tillbaka i tiden. Foto: Mikael Nybacka
Anställda och kyrkoherden har inte kommit överens i Solf församling. Onödigt gå till Yle med gammal konflikt, tycker tidigare kyrkoherden om bråket.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Ekonomi

Inga nya vindkraftverk byggdes 2018, men nu investeras det igen

Det byggdes inga nya vindkraftverk i Finland 2018, men vindkraftens årsproduktion ökade med över 20 procent. Över 40 procent av vindkraftverken finns i norra Österbotten.

Nyhetsbild
Lokalt

Yle: Infekterat i Solf församling – gammal konflikt säger förra kyrkoherden

SOLF Anställda och kyrkoherden har inte kommit överens i Solf församling. Onödigt gå till Yle med gammal konflikt, tycker tidigare kyrkoherden om bråket.

Nyhetsbild
Kultur

En av Sveriges mest hyllade hårdrockgrupper spelar i Vasa

Sångerskan Johanna Sadonis har kallats "en av den samtida rockscenens starkast lysande stjärnor". Hennes band Lucifer har konsert i Vasa på fredag.

Nyhetsbild
Inrikes

Lohela: Jag stöder Liike Nyt och tänker rösta mot vårdreformen

Riksdagsledamot Maria Lohela (Blå) lämnar Blå framtid och ger sitt stöd till Liike Nyt. Men hon ställer inte upp i valet.

Mest läst senaste veckan