|

Femmans damer avslutade med stafettsilver – Trian-trippel på herrsidan

NyhetsbildZoom
Julia Järveläinens IF Femman tog silver i stafetten bakom Yvonne Gunells Pargas IF. Foto: Arkiv/Patrik Sundqvist
IF Femman rådde inte på Pargas IF när FSOM avslutades med stafetter på söndagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Pargas IF var snabbast i damernas stafett och distanserade IF Femman med 4.27. Segrarlaget bestod av Yvonne Gunell, Ida-Marie Cederberg och Amy Nymalm, medan Pernilla Tunis, Julia Järveläinen och Alexandra Enlund tävlade för Femman.

OK 77 tog hand om tredjeplatsen.

I herrarnas stafett var OK Trian starka. Förstalaget, bestående av Topi Penttinen, Filip Brunell och Petteri Muukkonen, segrade och följdes av tredjelaget och andralaget.

IF Femmans förstalag med Peter Sundelin, Patrick Kronberg och Christian Kronberg tvingades nöja sig med en femteplats.

Resultaten i sin helhet hittas här.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan