|

Brand i Haapajärvi – stora materiella skador uppstod

NyhetsbildZoom
En stor brand har härjat i Haapajärvi i natt. Foto: Felix Rantschukoff
En brand har härjat i Haapajärvi i natt. Ett gammalt bilmåleri, ett lager och två bilar har förstörts i branden som startade strax innan klockan tre natten till söndag, skriver KP24.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Branden var nära att sprida sig till ett närliggande egnahemshus och arbetsmaskiner, men räddningsverket kunde hindra branden från att sprida sig, skriver KP24.

Räddningsverket fick larmet klockan 2:40 natten mellan lördag och söndag. När räddningsverket anlände till platsen såg de att ett gammalt, cirka 240 kvadratmeter stort bilmåleri och en 60 kvadratmeter stor lagerbyggnad stod i lågor.

Bilmåleriet och lagerbyggnaden samt två bilar förstördes i branden. Räddningsverket var på plats med tio enheter. Brandorsaken och hur stora materiella skador som uppstod är fortfarande oklart, men inga personskador uppstod i branden.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Underhållande hockeymatch – Hermes slog TuTo

ISHOCKEY Hermes och Åbolaget TuTo bjöd på säsongens hittills bästa match i Karleby.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan