|

Gasly ersätter Ricciardo i Red Bull

NyhetsbildZoom
Pierre Gasly. Arkivbild. Foto: Graham Hughes
Formel 1-stallet Red Bull har hittat en ersättare för australiern Daniel Riccardo. Pierre Gasly, 22, ska köra för Red Bull från och med nästa år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fransmannen Pierre Gasly, 22, gör Max Verstappen, 20, förarsällskap i Red Bull när Riccardo lämnar efter säsongen.
Den 29-årige australiern Riccardo kommer att nästa år köra för konkurrenten Renault. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med sitt nya stall.

Gasly kör i år för juniorstallet Toro Rosso.

– Ända sedan jag anslöt till Red Bulls juniorförarprogram 2013 har det här varit mitt mål, säger Pierre Gasly i ett uttalande.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan