|

Antti Kurvinen vill fortsätta i riksdagen

NyhetsbildZoom
Antti Kurvinen Foto: Linus Lindholm
Centerns Antti Kurvinen meddelar att han ställer sig till förfogande i Vasa valkrets i riksdagsvalet i vår. – Inom politiken måste man förtjäna sin plats på nytt varje dag och när det finns stöd är jag beredd att ge allt, säger Kurvinen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kauhavabon Kurvinen var en av tre vice ordföranden i Centern under perioden 2016–2018.

Han valdes in i riksdagen 2015 med 5838 röster.

– Med en period i riksdagen bakom mig har jag byggt upp en egen position och ett eget nätverk. Jag är redo för en ny period och uppgifter med större ansvar. Jag vill vara med och skapa framtidstro och möjligheter för hela Österbotten, säger Kurvinen i ett pressmeddelande.

Kurvinen uppger att han bland annat vill förespråka det österbottniska jordbruket och pälsnäringen i riksdagen.

Kurvinen är också vice ordförande i Kauhava stadsfullmäktige.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan