|

Blue Fox till FM-serien – slog TPS i avgörande match

NyhetsbildZoom
Blue Fox B-flickor är klara för FM-serien.
Det blir innebandy på högsta nivå i Stjärnhallen den här säsongen. Under helgen säkrade Blue Fox B-flickor en plats i FM-serien efter ett framgångsrikt kval.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Blue Fox lottades i samma kvalgrupp som Erä Viikingit, OLS och KaPa-65. Förutsättningarna var att gruppsegraren tar en direktplats till FM-serien medan tvåan och trean kvalar vidare.

Blue Fox inledde med att förlora med 3-5 mot Erä Viikinget. Efter det blev det klara mot OLS och KaPa vilket gav en andraplats i gruppen.

Där med blev det en avgörande match mot TPS. Den matchen vann Blue Focx med klara 6-1 och FM-biljetten var säkrad.

Övriga lag som tog sig till FM-serien är Erä Viikingit, PSS, Steelers, Wirmo, Pirkat, Rankat Ankat, Loisto, Classic och LoSB/VSS.

Laget: Lisette Blomqvist (mv), Milla Johansson, Linn Sigfrids, Amanda Åström, Emma Nordström, Emma Vähäkangas, Ria Böss, Noora Isomäki, Olivia Backman, Sofia Holm, Linn Nyby, Alma Hedman, Erica Norrgård, Sofia Stråka, Julia Storskrubb.
Tränare: Andreas Nyby och Peter Nordström.
Lagledare: Eva Nordsrtöm.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan