Felix De Bona förde Jaro till ledningen i den 27:e minuten. Jaro gjorde igen mål efter en fast situation.

Målet kom efter en vänsterfrispark av Chris Mandiangu som Pavle Milosavljevic skarvade vidare framför mål. JJK-målvakten Paavo Valakari räddade den första styrningen av De Bona som dock reagerade snabbast på returen och 1-0 var ett faktum.

Tio minuter senare skadade Jim Myrevik sig. Trots att det relativt tidigt verkade stå klart att Myrevik inte kunde fortsätta dröjde det igen 2-3 minuter innan Jaro kunde verkställa bytet. Det är svårt att förstå varför Anthony Olusanya ännu måste värma upp i ett skede när det är klart att han ska in, men denna gång straffade det utdragna bytet inte Jaro.

I början av den andra halvleken närmade sig Olusanya sin andra varning, men i stället drog Takahashi på sig säsongens åttonde och är därmed avstängd.

I den 68:e minuten gjorde Thomas Kula 2-0 på ribbreturen efter en nick av De Bona på Olusanyas högerinlägg inför 764 på Centralplan.

På slutet tvingade JJK Öhberg till en dubbelräddning, medan bollen räddades på mållinjen efter en hörna. På övertid passade Denis fram Mandiangu som hade ett enkelt jobb att bredsida in 3-0.