|

Slutspelat för Murray

NyhetsbildZoom
Britten Andy Murray har spelat färdigt i US Open. Foto: Andres Kudacki/AP/TT
Det tog stopp för comebackande britten Andy Murray redan i andra omgången i US Open.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Spanjoren Fernando Verdasco vann över Murray med 7-5, 2-6, 6-4, 6-4 under ännu en varm dag i New York.

31-seedade Verdasco har tidigare förlorat 13 av 14 matcher mot den tidigare världsettan Murray, som vann US Open 2012.

– Jag slog honom bara i Australian Open 2009, så den enda matchen jag vunnit mot honom var en grand slam-match. Det gav en del motivation till att komma hit och försöka slå honom igen, säger Verdasco.

US Open är den första grand slam-turneringen som Murray spelar sedan Wimbledon förra året efter höftskada som opererades i januari. Han hade själv i förväg sagt att han inte kommer att vinna i år.

I måndags vann Murray över australiern James Duckworth.

I tredje omgången möter Verdasco tredjeseedade argentinaren Juan Martin del Potro.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan