|

Kvinna anhållen för hotellbrand i Seinäjoki

NyhetsbildZoom
Polis. Foto: Jonas Brunnström
En kvinna har anhållits som misstänkt för att ha anlagt branden i ett hotell i Seinäjoki. Hon bodde i rummet där branden startade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen i Österbotten har anhållit en kvinna som misstänks för att ha anlagt den brand som på onsdag kväll bröt ut på Omenahotell i centrala Seinäjoki.

Kvinnan är nu misstänkt för grovt sabotage. Enligt polisen handlar det om samma person som räddningsverket fann medvetslös i hotellkorridoren på tredje våningen då man kom för att släcka branden. Kvinnan bodde enligt polisen i rummet där branden började.

Det var vid 20-tiden på onsdagen som larmet kom om att det brinner i ett rum på tredje våningen. Hotellgästerna lyckades ta sig ut på egen hand. Den medvetslösa kvinnan togs till sjukhuset för kontroll. Hon har enligt polisen inte ådragit sig några skador.

Polisen ber fortfarande allmänheten om tips och observationer om händelsen till vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kommentarer
|

Missa inte den blodröda månen på måndag morgon

Nyhetsbild
Tack vare Jordens atmosfär blir månen inte helt svart under den totala månförmörkelsen, utan mörkröd. Foto: Arkiv
En total månförmörkelse som färgar hela månen röd – och ett ljusstarkt planetmöte. Passa på att gå ut och titta upp i morgon bitti, det händer saker på januarihimlen!
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Nöje

Tänk på britterna – gör en afternoon tea-bricka

Ägna britterna och deras brexit-kaos en liten tanke och fixa i ordning en egen afternoon tea. Här hittar du några enkla recept.

Nyhetsbild
Lokalt

Missa inte den blodröda månen på måndag morgon

En total månförmörkelse som färgar hela månen röd – och ett ljusstarkt planetmöte. Passa på att gå ut och titta upp i morgon bitti, det händer saker på januarihimlen!

Nyhetsbild
Resfeber

Upplev det goda livet på Mexikos västkust

RESFEBER På Mexikos coola Stilla havskust lever den genuina kulturen fortfarande i varje vitmenat gathörn, varje guldskimrande sandkorn och varje tugga pinfärsk ceviche. Vi har besökt Puerto Vallarta, varit hemma hos Liz Taylor och testat den lokala tequilan raicilla som sägs bota det mesta.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan