|

Skräll i US Open när Wozniacki blev utslagen

NyhetsbildZoom
Lesia Tsurenko tog en tung skalp i New York. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Eduardo Munoz Alvarez
Caroline Wozniacki slogs överraskande ut av 36-rankade Lesia Tsurenko, Ukraina, i andra omgången.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den danska världstvåan, som vann Australian Open tidigare i år, blev utklassad och förlorade i raka set med siffrorna 4–6, 2–6.

– Hon spelade smartare än mig, säger Caroline Wozniacki till AFP.

– Hon spelade så som jag skulle ha spelat. Hon returnerade bra, använde sig av banans olika vinklar och väntade på stoppbollarna. När stoppbollen kom spelade hon aggressivt.

Zoom

Caroline Wozniacki deppade under US Open-mötet med Lesia Tsurenko. Foto: Adam Hunger/AP/TT


I tredje omgången möter Lesia Tsurenko 54-rankade Katerina Siniaková från Tjeckien.

En av de mest prestigefyllda matcherna i nästa omgång blir mötet mellan tidigare världsettan Maria Sjarapova, US Open-mästare redan för 12 år sedan, och lettiska världstian Jelena Ostapenko, Franska öppna-mästare förra året.

Den nu 22-rankade och 31-åriga ryskan, som förra året kom tillbaka till världstennisen efter en dopningsavstängning på 16 månader, besegrade 51-rankade Sorana Cirstea, Rumänien, i andra omgången.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan