Viria stöder Novias medelinsamling – skänker 10 000 euro

NyhetsbildZoom
Örjan Andersson och Vesa Routamaa. Foto: Pressbild
Yrkeshögskolan Novia får en stor donation av teknologibolaget Viria. Företaget stöder skolans medelinsamingskampanj med 10 000 euro.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Novias rektor Örjan Andersson gläder sig över pengarna.

– Donationen hjälper oss att fortsätta utveckla våra utbildningar, säger han i ett pressmeddelande.

Inom Virias verksamhetsområden datasäkerhet och säkerhetsteknologi är kunskap och fortsatt utveckling viktiga, meddelar företaget i ett pressmeddelande. Därför är samarbetet med högskolorna viktigt.

– Yrkeshögskoleutbildningen är viktig för den här regionens livskraftiga, mångsidiga näringsliv, säger Virias styrelseordförande Vesa Routamaa.

Novias medelinsamlingskampanj pågår till den 31 december 2018. Alla donationer berättigar till motfinansiering från staten.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan