UPM erbjuder 70 utbildningsplatser

NyhetsbildZoom
UPM i Jakobstad. Foto: Jonas Brunnström
På måndag öppnar UPM upp ansökan för alla sina utbildningsprogram, skriver de i ett pressmeddelande.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sammanlagt finns det 70 utbildningsplatser som är utplacerade i Kaukas, Kymmene och Jakobstads massafabriker och vid pappersfabrikerna i Jämsänkoski, Kaipola, Kaukas, Kymmene, Raumo och Valkeakoski, samt sågverket i Kaukas.

Den yrkesförberedande utbildningen består av både praktiska och teoretiska studier. UPM söker personer som vill bli experter inom massa-, pappers- och sågverksindustrin.

– De gränslösa möjligheterna inom bioekonomi skapar mångsidiga möjligheter för framtidens yrkesverksamma. Därför satsar vi kontinuerligt på utbildning och kompetent arbetskraft över hela Finland, säger Riitta Savonlahti, personalchef på UPM i ett pressmeddelande.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan