|

Ozzy Osbourne och Judas Priest till Finland

NyhetsbildZoom
Ozzy Osbourne tar farväl i Helsingfors nästa år. Foto: Erik Nylander/TT
Ozzy Osbourne tar farväl av publiken med turnén "No more tours 2". Han har konsert i Helsingfors arena den 24 februari. Legendariska metalbandet Judas Priest följer med på turnén.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Legendaren Ozzy Osbournes världsturné inleddes i våras – och ska vara mörkerprinsens absolut sista. Namnet anspelar på hans tidigare avskedsturné "No more tours", som Osbourne genomförde i början av 1990-talet efter att han felaktigt blivit diagnostiserad med MS. Avskedet sägs kunna hålla på fram till 2020.

Osbournes band består av ständiga vapendragaren Zakk Wylde (gitarr), Blasko (bas), Tommy Clufetos (trummor) och Adam Wakeman (keyboard).

Hans gamla band Black Sabbath har tidigare tackat för sig med en egen avskedsturné, som avslutades i hemstaden Birmingham förra året.

På spelningen i Helsingfors arena får Osbourne sällskap av metalikonerna och Birminghamkollegorna Judas Priest.
Biljetterna släpps på måndag den 10 september.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Underhållande hockeymatch – Hermes slog TuTo

ISHOCKEY Hermes och Åbolaget TuTo bjöd på säsongens hittills bästa match i Karleby.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan