|

Nya namn till Hermes

Hermes har förstärkt truppen lagom till nedsläpp i Finlands Cup. Det är backen Toivo Pennanen och anfallaren Miro Lehtimäki som anslutit sig till laget.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Toivo Pennanen var med och vann A-juniorernas mästerskap i KalPa medan Miro Lehtimäki, som återvänt från Nordamerikas juniorserier till Vasa, flyttar från Sport till Hermes med ett kontrakt som i kraft tillsvidare.

Pennanen spelade väldigt bra på vårsidan förra säsongen, då han hade en stor roll i KalPa. Då var han mästarlagets näst effektivaste spelare i playoff.

Lehtimäki var i sin tur klar börsetta bland Sports A-juniorer med 27+26 poäng på 47 matcher. Han spelade också elva ligamatcher under säsongen 2017-2018.

Bägge nyförvärven har kontrakt med Sport och låneavtalen gäller tillsvidare.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan