ISHOCKEY Träningsmatch

• Lukko – Sport 4–2 (1–0, 2–1, 1–1)

Janne Keränen öppnade målskyttet för Lukko efter 9.06. Yttern snodde pucken i boxplay och lirkade in 1–0 ensam med Mika Järvinen.

I andra periodens första byte kom nästa bakslag för Sport när Järvinen låg och sprattlade på isen efter kontakt med en motståndare. Centern Arttu Ilomäki fick tag i pucken och lyfte in 2–0 efter 20.30.

Efter 26.33 var det dags för Keränen igen. Lukko spelade powerplay då backen Janne Niskala avlossade från blå och Keränen satte 3–0 på returen.

Mot slutet av andra perioden fick Sport till en replik i powerplay. Tony Sund gled fram från blålinjen och vispade i väg pucken för styrning åt Victor Westermarck. Styrningen var bra och 3–1-reduceringen ett faktum efter 36.59.

I slutet jagade Sport med målvakten Järvinen i båset medan bägge lagen hade en spelare i utvisningsbåset. Toni Kallela drog i väg ett inspel som studsade via Tomi Körkkö och i mål. Reducerat till 3–2 efter 58.18.

Sport fortsatte jaga med Järvinen i båset. Med 39 sekunder kvar kom yttern Heikki Liedes åt att sätta 4–2 i tom kasse från egna blålinjen.