|

Williams möter Osaka i US Openfinal

NyhetsbildZoom
Serena Williams är klar för US Openfinal. Foto: Seth Wenig
Den sexfaldiga mästaren Serena Williams är klar för ytterligare en final i tennisens US Open i New York.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Amerikanskan vann lätt semin mot lettiska Anastasija Sevastova i två raka set, 6–3, 6–0.

Serena Williams har inte vunnit en grand slam-titel sedan Australian Open-segern i januari 2017.

Zoom

Naomi Osaka har tagit sig till sin första grand slam-final. Foto: Seth Wenig


I finalen möter Williams japanskan Naomi Osaka som i den andra semifinalen besegrade Madison Keys, USA, i två raka set – 6–2, 6–4.

Det här är första gången som 20-åriga Osaka finns med bland de fyra sista i en grand slam-turnering. Finalen spelas på lördag i Queens, New York.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan