|

Utnämningar vid OP Mellersta Österbotten

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mikko Aho har utsetts till kapitalförvaltare vid OP Private-kapitalförvaltningen från 21 augusti 2018. Han har tidigare arbetat som kapitalförvaltare vid Nordeas Premium Banking-enhet samt som placeringsrådgivare hos OP Gruppen.
Zoom

Ilkka Huhta har utsetts till säljchef vid finansieringstjänsterna för privatkunder från 1 september 2018. Han har tidigare arbetat som kapitalförvaltare vid OP Private-kapitalförvaltningen.
Zoom

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Fredrik "Diddi" Enlund kör IRRC i Tyskland

ROADRACING I sommar räckte det inte med IRRC i Imatra. Fredrik "Diddi" Enlund styrde i tisdags kosan mot Tyskland för att avrunda säsongen med den sista deltävlingen i den internationella roadracingcirkusen.

Nyhetsbild
Lokalt

Utgrävningarna på Niemis tomt har inletts - arkeologer hoppas på 1600-tals fynd

KARLEBY Den här veckan har de arkeologiska utgrävningarna på Niemis tomt i Karleby kört i gång. På plats finns forskare och arkeolog från Museiverket samt grävmaskinsförare. Från och med nästa vecka fördubblas manskapet.

Nyhetsbild
Lokalt

Efter 17 år som Jakobstadsbo - nu lämnar Wulita staden med blandade känslor

JAKOBSTAD Efter 32 år i Europa återvänder Wulita Bezabeh till Afrika. Miljonstaden Addis Abeba blir hennes nya hemort, åtminstone inledningsvis. En del av hennes hjärta kommer för alltid att finnas i Jakobstad där hon trivts från första stund.

Nyhetsbild
Lokalt

Boccia, lätt att lära och spela

JAKOBSTAD Det behövs inga förkunskaper och ingen utrustning. Boccia är ett trevligt spel som passar i stort sett alla.

Mest läst senaste veckan