|

VIDEO: Se Sebastian Strandvalls femtionde ligamål

NyhetsbildZoom
Sebastian Strandvall har gjort nio ligamål den här säsongen. Med det är mittfältaren VPS bästa målskytt och fjärde bästa målskytt i FM-ligan. Foto: Arash Matin
VPS lyckades inte vinna trots bra spel i torsdagskvällens bortamatch mot FC Inter. Men lagkaptenen Sebastian Strandvall nådde en milstolpe och hans femtionde ligamål var snyggt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sebastian Strandvall ligadebuterade i FC Haka 2007 och spelade även i IFK Mariehamn innan han anslöt till VPS 2012.

2015 gav han sig ut på ett utlandsäventyr som gick via Österrike till Iran och 2016 var han tillbaka i VPS igen.

Torsdagskvällens bortamatch var snart 32-åriga Strandvalls 260:e i ligan och hans femtionde ligamål betydde 1–1 i slutet av första halvlek. 1–1 blev också slutresultatet mot FC Inter.

Målet hittar du 2.45 in i klippet.


Video: Ruutu.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan