|

Upplev hockey på ett nytt sätt – nu kan du bli domare

NyhetsbildZoom
Johannes Saajoranta sadlade om från spelare till domare och på bara några säsonger har han avancerat hela vägen till Mestis. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
Tisdagen den 25 september har blir det ett tillfälle för alla som någonsin har tänkt tanken att bli hockeydomare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Domargrundkursen som arrangeras i Kristallens café börjar 18.30 och pågår i tre timmar.

Efter grundkursen börjar du tillsammans med erfarna domare. Alla domare börjar med juniormatcher, varefter man enligt förmåga och egen vilja går vidare till mera krävande och utmanande matcher, kanske hela vägen upp till ligan.

Det har varit brist på hockeydomare i regionen ett flertal år och behovet av nya finns hela tiden.

Mera information ger William Lindén på telefonnummer 0447819475 eller epost william@lndn.fi.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan