|

Moore matchhjälte för AC Oulu

NyhetsbildZoom
Walter Moore gjorde tre säsonger i Jaro innan han flyttade vidare till AC Oulu. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
Den tidigare Jarospelaren Walter Moore gjorde matchens enda mål när AC Oulu befäste fjärdeplatsen i division ett. Laget hemmaslog KTP med 1-0 på fredagskvällen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

AC Oulu dominerade kraftigt i 90 minuter och borde och kunde ha vunnit med klarare siffror. Men det blev bara en fullträff. Efter en hörna studsade bollen mot vänsterbacken som vände och sköt in bollen vid bortre stolpen.

En stund senare var Moore nära att utöka ledningen efter en ny hörnstuds, men den här gången gick bollen över.

Moore har stått för ett flertal assists under säsongen men målet mot KTP var hans första. Bortsett från ett par matcher i början av säsongen har han varit given till vänster i AC Oulus fyrbackslinje.

Under sina år i Jaro gjorde sig Moore känd som en spelare som drog på sig gott om varningar, den här säsongen har det inte blivit fler än tre stycken.

Av de övriga jaroiterna spelade Alvarado Morin 90 minuter medan Josue Soto hoppade in efter 70 minuter.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan