|

Vill du bli årets lucia?

NyhetsbildZoom
I fjol var Emilia Westersund Jakobstads lucia och Vilhelmina Hagström Karlebys lucia. Foto: Santeri Jutila
Vill du vara med och glädja andra i vintermörkret? Nu har du chansen att göra det som ÖT:s lucia i Karleby- och Jakobstadsregionen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

ÖT:s lucia ska vara utåtriktad, ha en god sångröst och vara minst 16 år. Det är en fördel om man är van att uppträda.

Sänd in ett foto, namn och kontaktuppgifter, telefonnummer och e-postadress, och berätta varför just du eller någon du känner skulle passa som lucia. Om du anmäler någon annan, kom ihåg att bifoga dina egna kontaktuppgifter. Vi tar endast emot anmälningar med samtycke av kandidaten.

För Jakobstadsnejdens lucias del skickas uppgifterna till ÖT, Köpmansgatan 10, PB 22, 68601 Jakobstad. För Karlebynejdens lucias del skickas uppgifterna till ÖT, Strandgatan 8-10, 67101 Karleby. Märk kuvertet ”Lucia 2018”. Mejladressen är lucia@hssmedia.fi.

Sista anmälningsdag är torsdagen den 18 oktober klockan 12.

Lucia ordnas i sam­arbete med de lokala Lionsklubbarna.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan