|

Stort skadebakslag – Markkanen missar upp till 20 NBA-matcher

Lauri Markkanen. Zoom
Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Abbie Parr

Lauri Markkanen.

Den första säsongen i NBA blev en succé för basketspelaren Lauri Markkanen. Den andra inleder han från läktarplats. Markkanen skadade armbågen då Chicago Bulls tränade och fick senare veta att han måste vila 6–8 veckor.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I ett kortfattat meddelande skriver Chicago Bulls att Lauri Markkanen råkat ut för en allvarlig sträckning i högra armbågen under fredagens träning. Efter att läkare tagit en titt på skadan går det att konstatera att den pålitlige poängplockaren får ta det lugnt i upp till två månader.NBA-säsongen inleds den 18 oktober och efter det är matchtakten minst sagt tufft. Om Markkanen vilar i åtta veckor missar han exakt 20 NBA-matcher.

I fjol missade Markkanen några duster på grund av en ryggskada och sonens födsel. Markkanen snittade nästan 30 minuter speltid och 15 poäng per match. Han valdes till nykomlingarnas stjärnlag i våras.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tillverkning av snö i foderfrys inför skid-FM misslyckades: "För hög luftfuktighet"

Luftfuktigheten inne i foderfrysen blev för hög och därmed gick det inte att tillverka  konstsnö där.
Foto: Privat

Luftfuktigheten inne i foderfrysen blev för hög och därmed gick det inte att tillverka konstsnö där.

Arrangörerna för skid-FM i Vörå hade stora förhoppningar om att tillverka snö i ett fryseri i Oravais. Men försöket misslyckades.

Mest läst senaste veckan