|

En man omkom i frontalkrock i Kuortane

NyhetsbildZoom
En person omkom i en trafikolycka på måndagsmorgonen. Foto: Jonas Brunnström
En trafikolycka i Kuortane krävde ett liv på måndagsmorgonen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På måndagsmorgonen inträffade en trafikolycka i Kuortane på stamväg 67.

En person som färdades i sin personbil från Lappo mot Kuortane förlorade kontrollen över sin bil och kolliderade med en bil som kom från det motsatta hållet. Den ena fören dog i olyckan och den andra skadades allvarligt.

Nödcentralen fick larm om olyckan strax innan klockan 7 på morgonen. Platsen där olyckan inträffade ligger cirka sex kilometer från Kuortane mot Lappo. Enligt polisen var det halt på vägen där olyckan hände.

Polisen informerar inte mera om olyckan i det här skedet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan