|

Nadal hjälper katastrofoffer på Mallorca

NyhetsbildZoom
Rafael Nadal försöker få bort lera från hus efter översvämningarna på Mallorca. Foto: Francisco Ubilla/AP/TT
Efter de kraftiga regnen och översvämningarna i Sant Llorenç på Mallorca ställer tennisstjärnan Rafael Nadal upp och hjälper de drabbade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Världsettan och Mallorca-bon erbjuder människor att övernatta i sitt tenniscenter och har även setts skyffla lermassor från hus.

– I dag är en sorglig dag på Mallorca. Våra djupaste kondoleanser går till familjerna till de som dödades av de allvarliga översvämningarna i Sant Llorenç. Vi fortsätter att erbjuda rum på sportcentret och på akademin för de som drabbats och behöver boende, skriver Nadal på Instagram.

Översvämningarna, som beskrivs som den värsta på Mallorca på flera decennier, har kostat tio människor livet, enligt Diaro de Mallorca.

Kommentarer
|

Tänak i ohotad ledning inför sista dagen av Svenska rallyt

Nyhetsbild
– Kan jag ta mig igenom sträckorna och undvika missöden kan det inte komma ikapp mig, säger Ott Tänak. Foto: Micke Fransson/TT
Medan estländaren Ott Tänak fortsätter marschera mot segern så rasar en sekundstrid om de övriga platserna på prispallen i Svenska rallyt.– Det kommer att bli mycket, mycket tajt, säger Andreas Mikkelsen som just nu ligger delad tvåa.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan