|

Nadal hjälper katastrofoffer på Mallorca

NyhetsbildZoom
Rafael Nadal försöker få bort lera från hus efter översvämningarna på Mallorca. Foto: Francisco Ubilla/AP/TT
Efter de kraftiga regnen och översvämningarna i Sant Llorenç på Mallorca ställer tennisstjärnan Rafael Nadal upp och hjälper de drabbade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Världsettan och Mallorca-bon erbjuder människor att övernatta i sitt tenniscenter och har även setts skyffla lermassor från hus.

– I dag är en sorglig dag på Mallorca. Våra djupaste kondoleanser går till familjerna till de som dödades av de allvarliga översvämningarna i Sant Llorenç. Vi fortsätter att erbjuda rum på sportcentret och på akademin för de som drabbats och behöver boende, skriver Nadal på Instagram.

Översvämningarna, som beskrivs som den värsta på Mallorca på flera decennier, har kostat tio människor livet, enligt Diaro de Mallorca.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan