|

Lil Wayne släpper tre nya låtar

NyhetsbildZoom
Lil Wayne släpper ytterligare tre låtar, som inte kom med på albumet "Tha Carter V". Arkivbild. Foto: Owen Sweeney/AP/TT
Rapparen Lil Wayne släppte albumet "Tha Carter V" på sin födelsedag den 27 september. Nu kommer ytterligare tre låtar, som ratades under arbetet med skivan, skriver BIllboard.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det handlar om en remix av "What about me" och de två nya låtarna "In this house" och "Hasta la vista". Lil Wayne twittrade länkarna till låtarna på Spotify utan kommentarer.

"Tha Carter V" är Lil Waynes tolfte album och rapparen har tidigare hävdat att det blir hans sista, då han planerat att gå i pension vid 35 års ålder. Han är nu 36 år och verkar inte ha några planer på att lägga ned.

Albumet blev uppskjutet flera gånger på grund av en konflikt mellan Lil Wayne och hans mentor Birdman, som äger skivbolaget Cash Money. 2015 lämnade Lil Wayne bolaget och gav slutligen efter flera rättsprocesser ut albumet på egna bolaget Young Money. Albumet gick direkt in som etta på amerikanska Billboardlistan.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan