|

Dopad sprinter stängs av i fyra år

NyhetsbildZoom
Sprintern Nigel Levine har stängts av i fyra år. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT
Sprintern Nigel Levine representerade Storbritannien i OS 2016 och var en del av det lag som vann EM-guld på 4x400 meter 2014. Men han kommer inte att synas till på tävling de kommande åren.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 29-årige britten har stängts av från all idrott i fyra år efter att ha testat positivt för det dopningsklassificerade ämnet clenbuterol. Det meddelar den brittiska antidopningsbyrån Ukad.

Levine testade positivt i november 2017 och i februari, tidigare i år, stängdes han av preliminärt. Nu har den avstängningen bekräftats och kommer att gälla fram till 12 december 2021.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan