|

Positiva skadebesked för PSG-stjärnor

NyhetsbildZoom
Kylian Mbappé gjorde illa axeln i Frankrikes landskamp mot Uruguay. Foto: Christophe Ena/AP/TT
Skadorna på Paris Saint-Germains stjärnanfallare Neymar och Kylian Mbappé verkar inte vara så allvarliga som det befarades när de klev av sina respektive landskamper.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Brasiliens landslagsläkare Rodrigo Lasmar säger att han inte tror att Neymars sträckning av insidan av låret ska hålla stjärnan borta från fotbollen en längre tid, vilket Neymar själv bekräftar på Instagram.

– Jag tror inte att det är något allvarligt, skriver han efter 1–0-segern över Kamerun.

Kylian Mbappé grinade illa när han lämnade Frankrikes landskamp mot Uruguay (1–0).

– Han fick ont i axeln efter sitt fall och han ska testas, men det finns ingen större oro, säger förbundskaptenen Didier Deschamps.

PSG-tränaren Thomas Tuchel lär hålla tummarna för att Neymar och Mbappé ska kunna vara tillbaka till Champions League-matchen mot Liverpool om en vecka.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan