|

"Black mirror"-film kommer till Netflix

NyhetsbildZoom
En "Black mirror"-film verkar vara på väg att släppas på Netflix i mellandagarna. BIlden visar ett annat avsnitt av serien. Pressbild. Foto: Netflix
Flera uppgifter om science fiction-serien "Black mirror" har cirkulerat i sociala medier.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Netflix har ännu inte officiellt bekräftat när den femte säsongen släpps av "Black mirror". Nu verkar det som att en film i stället kommer att finnas tillgänglig på strömningstjänsten den 28 december.

Titeln är "Black mirror: Bandersnatch" och enligt Indiewire kommer den att handla om ett tv-spel som faktiskt producerades av företaget Imagine Software 1984, men aldrig släpptes på marknaden.

Användare i flera länder har redan nu kunnat söka på titeln och få upp programsidan på Netflix. Enligt beskrivningen kommer filmen att handla om "en ung programmerare som utvecklar ett spel från en fantasybok. Men snart börjar verkligheten och spelvärlden att blandas ihop."

Sedan tidigare har det bekräftats att Netflix kommer att låta tittarna bestämma slutet i ett avsnitt av "Black mirror" och nu verkar det som att filmen, med en speltid på 312 minuter, kan vara det specialavsnitt med alternativa slut som fansen väntat på.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan