|

Mayweather vann i tillfällig comeback

Floyd Mayweather (till höger) och Tenshin Nasukawa efter uppvisningsmatchen på nyårsafton. Zoom
Foto: Koji Sasahara/AP/TT

Floyd Mayweather (till höger) och Tenshin Nasukawa efter uppvisningsmatchen på nyårsafton.

Boxningslegendaren Floyd Mayweather vann mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i boxning i Tokyo under måndagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mayweather lade ner karriären efter 50 segrar på lika många proffsmatcher, men lät sig lockas tillbaka in i ringen för att möta obesegrade Nasukawa.

41-åringen sänkte sin 20-årige motståndare redan efter en minut och efter ytterligare två nedslagningar i första ronden kastade japanens tränare in handduken efter 140 sekunder.

– Detta handlade bara om underhållning. Jag är fortfarande pensionär och längtar inte efter boxningsringen. Jag är fortfarande obesegrad, Tenshin är fortfarande obesegrad. Han är en sann mästare, sade Mayweather efter matchen.

Amerikanen har tidigare hintat om att han får drygt 80 miljoner kronor för matchen som skulle avgöras i tre ronder om tre minuter.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan