|

Kanye rasar mot Drake: Följ inte min fru

NyhetsbildZoom
Kanye West och Kim Kardashian. Arkivbild. Foto: Evan Agostini/AP/TT
Kanye West rasar offentligt mot Drake igen. Den här gången verkar upprinnelsen vara att West upptäckt att Drake hör till de 123 miljoner personer som följer hans fru Kim Kardashian på Instagram, skriver E News.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Vems lysande idé var det att säga åt Drake att följa min fru på Instagram", skrev Kanye West i ett numera raderat inlägg på Twitter på nyårsafton.

"Jag bråkar inte med någon. Älskar alla, men följ inte min jävla fru på Instagram", fortsatte han.

Osämjan mellan de båda hiphopstjärnorna har pågått ett tag. Senast för ett par veckor sedan anklagade Kanye West sin rival för att baktala honom i smyg. Senare påstod han att Drake ringt upp honom och "hotat min familjs säkerhet", vilket Kim Kardashian sedan förnekade.

Drake har inte kommenterat saken offentligt.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan