|

Lisa Miskovsky släpper nytt

Lisa Miskovsky. Arkivbild. Zoom
Foto: Claudio Bresciani / TT

Lisa Miskovsky. Arkivbild.

Fem år efter det senaste albumet "Umeå" släpper den svenska popartisten Lisa Miskovsky ny musik.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 25 januari kommer singeln "Love somebody", som också är ett av spåren på hennes nya ep som släpps senare under våren.

Lisa Miskovsky slog igenom med "Driving one of your cars" 2001 och är känd för hits som "Lady stardust" och "Why start a fire", som tävlade i Melodifestivalen 2012. Hon är även låtskrivare och har samarbetat med stora namn som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Så skriver brittiska tidningar om ödesvalet

Boris Johnson i en glödlampa eller Jeremy Corbyn bland åskmoln. Tabloiderna står för de allra mest klara åsikterna inför det brittiska valet.
Foto: Malin Jansson / TT

Boris Johnson i en glödlampa eller Jeremy Corbyn bland åskmoln. Tabloiderna står för de allra mest klara åsikterna inför det brittiska valet.

Boris Johnson i en glödlampa som illustration för en ljusnande brittisk framtid. Eller Jeremy Corbyn bland åskmoln och nattsvart himmel. Så speglar en av de brittiska tidningarna valkandidaterna.

Mest läst senaste veckan