|

"Ringaren i Notre Dame" blir spelfilm

Den Oscarsbelönade kompositören Alan Menken står för musiken i den nya musikalspelfilm av "Ringaren i Notre Dame". Arkivbild. Zoom
Foto: Evan Agostini/AP/TT

Den Oscarsbelönade kompositören Alan Menken står för musiken i den nya musikalspelfilm av "Ringaren i Notre Dame". Arkivbild.

"Ringaren i Notre Dame" är den senaste i raden av animerade Disneyfilmer som blir spelfilm, rapporterar Deadline.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Filmstudion har anlitat pjäsförfattaren David Henry som ska skriva manus åt den nya musikalversionen av Victor Hugos klassiska roman. Kompositörerna Alan Menken och Stephen Schwartz, som tidigare Oscarsbelönats för filmmusiken i "Pocahontas" från 1995, har återförenats för att skriva musiken till filmen.

Inga skådespelare är klara för några roller i dagsläget.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Avgörande minut tog Liverpool vidare

Liverpool är vidare i Champions League efter seger mot Salzburg.
Foto: Kerstin Joensson/AP/TT

Liverpool är vidare i Champions League efter seger mot Salzburg.

Mästarna var illa ute. Men en effektiv minut var till slut det som behövdes för att Liverpool skulle knäcka Salzburg på bortaplan och gå vidare till slutspel i Champions League.

Mest läst senaste veckan