|

"Jane the virgin" får spinoff

Gina Rodriguez. Arkivbild. Zoom
Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Gina Rodriguez. Arkivbild.

Gillade du "Jane the virgin"? Grattis i så fall – det blir mer av serien framöver.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Dramakomedin, som hittills har sänts i fyra säsonger, får en spinoff.

Det är huvudrollsinnehavaren Gina Rodrigez som avslöjar nyheten på Instagram där hon även skriver att den nya serien ska heta "Jane the novelas". Övriga detaljer, som handling och sändningsdatum, är däremot inte kända.

"Jane the virgin" hade premiär 2014 och handlar om en ung kvinna som blir gravid genom en oönskad insemination. Serien är ett slags parodi på latinamerikanska såpoperor, så kallade telenovelas.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Vasabördiga Sandra Mellberg ska lära andra om kost via Marthaförbundet: "Näringsrik mat är en rättighet"

Sandra Mellberg har bott i Helsingfors sedan 2017 och det är även där hon kommer vara stationerad som hushållsrådgivare.
Foto: Marthaförbundet / Maja-Stina Andersson

Sandra Mellberg har bott i Helsingfors sedan 2017 och det är även där hon kommer vara stationerad som hushållsrådgivare.

Sandra Mellberg har alltid tyckt om att stå i köket och drömde om att bli kock. Men nu vill hon i stället inspirera andra att laga mat – kanske genom att äta mört eller jäst kål.

Mest läst senaste veckan