|

Ingen mer dåtid för "Wonder woman"

Patty Jenkins. Arkivbild. Zoom
Foto: Chris Pizzello

Patty Jenkins. Arkivbild.

Det är över ett år kvar tills vi får se den andra "Wonder woman"-filmen, men redan nu finns planer på en tredje.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den första "Wonder woman" utspelade sig under första världskriget, och i uppföljaren – som väntas ha premiär nästa sommar – har Gal Gadots superhjälte flyttat till 1980-talet.

Regissören Patty Jenkins säger till The Hollywood Reporter att nästa film skulle kunna utspela sig i framtiden, eller åtminstone nutid.

– Det är definitivt en av sakerna vi pratat om. Jag planerar inte att den ska utspela sig i dåtid igen, för vart ska du gå? Du måste gå framåt. Det är definitivt en samtida berättelse, det är allt jag kan säga. Var vi ska placera den och hur det ska gå till har jag inte helt klart för mig, säger hon.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Fiskelag vill restaurera Storfjärden – söker bidrag

Storfjärden är en del av Larsmosjön.
Foto: Jonas Brunnström/Arkiv

Storfjärden är en del av Larsmosjön.

Storfjärden i Larsmosjön håller på att växa igen. Lepplax-Norrby samfällda områden söker nu pengar för att i första hand kartlägga, i andra hand åtgärda området.

Mest läst senaste veckan