Mister Klackenparty är årets ungdom

Johan Lasén får utmärkelsen Pedersöre ungdom 2018 för sitt engagemang i Lillby ungdomsförening. Zoom
Foto: Arkiv/Jonas Brunnström

Johan Lasén får utmärkelsen Pedersöre ungdom 2018 för sitt engagemang i Lillby ungdomsförening.

29-åriga Johan Lasén från Lillby får utmärkelsen Pedersöre ungdom 2018. Han är mannen bakom Klackenpartyt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Johan Lasén får utmärkelsen för sitt engagemang i Lillby ungdomsförening och skapandet av Klackenpartyt.

Lasén har varit engagerad i Lillby ungdomsförening i många år. 2010-2017 var han föreningens ordförande. Enligt motiveringen till utmärkelsen arbetar han målmedvetet för att få dansverksamheten att blomstra. Dessutom jobbar han för att få ungdomar att komma till Klacken och är Mister Klackenparty. Till sommaren firar Klackenparty tioårsjubileum och evenemanget lockar många ungdomar till Lillby varje år.

Enligt prismotiveringen har Lasén en förmåga att inspirera och engagera talkofolk och han är en ledare som kan argumentera och motivera sina åsikter. Han är inte rädd att hugga i då föreningen behöver hjälp med terrassbyggen eller andra renoveringar. 

Priset Pedersöre ungdom delas ut årligen av Ungdomsrådet i Pedersöre. Ungdom är man tills man fyllt 30 år. Lasén tar emot priset under Vinterminglet på onsdagskvällen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Unogrillen har öppnat vid Mysinge – full rulle redan från start

Naphakan Lindén och Lilian Ojalammi driver Unogrillen vid Mysinge tillsammans. De har båda gott om erfarenhet från restaurangbranschen sedan tidigare.
Foto: Jonas Brunnström

Naphakan Lindén och Lilian Ojalammi driver Unogrillen vid Mysinge tillsammans. De har båda gott om erfarenhet från restaurangbranschen sedan tidigare.

I måndags öppnade Unogrillen sin burger- och pizzarestaurang samt kafé vid Mysinge. Det blev en lite senare öppning än planerat, men det har varit full rulle redan från dag ett.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan