|

Romar en halv sekund från världscuppoäng i störtlopp

Andreas Romar. Zoom
Foto: Lehtikuva/AFP/Fabrice Coffrini

Andreas Romar.

Andreas Romar tävlade i störtlopp för första gången sedan VM i Åre. Det blev en plats utanför topp-30 för Vasaåkaren.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Italienaren Dominik Paris har haft varierande framgång under vinterns störtloppstävlingar. I VM blev det en sjätteplats, men han har också tre världscupsegrar i bagaget. Den tredje kom i dag under störtloppet i Kvitfjell, Norge. Han vann med 25 hundradelars marginal före schweizaren Beat Feuz. Matthias Mayer var trea, 37 hundradelar från guld. 

Feuz hade chansen att säkra segern i störtloppscupen. Men Paris såg med sin vinst i norska Kvitfjell till att firandet får vänta. Feuz leder störtloppscupen överlägset före just Paris inför den avslutade tävlingen i Soldeu, Andorra.

Andreas Romar var 2,5 sekunder från segern och blev 34:e.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Nordeamännen kunde inte vara mer olika – ena grät och den andra sms-bombade sina motparter mitt i natten

Den 36-årige småbarnspappan från Vasa var känslosam under rättegången och bedyrade sin oskuld. Han företräddes av advokat Anni-Leena Träskbäck.
Foto: Mikael Nybacka

Den 36-årige småbarnspappan från Vasa var känslosam under rättegången och bedyrade sin oskuld. Han företräddes av advokat Anni-Leena Träskbäck.

Nordearättegången tog en märklig vändning när det visade sig att den huvudåtalade Vasabon under processens gång hade sms-bombat flera motparter.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan