|

Osäker framtid för "Game of thrones"

NyhetsbildZoom
Det är oklart om vi kommer att få se mer av Westeros efter att den åttonde och sista säsongen av "Game of thrones" släppts. Pressbild. Foto: HELEN SLOAN / HBO
Bob Greenblatt, nytillträdd nöjesordförande på Warner Media och därmed ansvarig för HBO:s serier, är osäker på hur eller ens om succén "Game of thrones" ska fortsätta med avknoppningar efter att den åttonde och sista säsongen sänts färdigt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

HBO har tidigare uppgetts utveckla manus till inte mindre än fem serier som ska utspela sig i författaren George R R Martins fantasyvärld. Men bara en – som är tänkt att utspela sig tiotusen år före händelserna i "Game of thrones" – har gått vidare till pilotavsnittsstadiet.

– Jag tror att det verkligen är en bra idé att försöka hitta ett sätt att fortsätta "Game of thrones" eller "Game of thrones"-världen – om det verkar vettigt rent kreativt och om alla är med på det, säger Bob Greenblatt till The Wrap.

Samtidigt är han orolig över att misslyckas grovt om avknoppningarna inte når upp till huvudseriens kvalitet.

– Kan man verkligen göra två avknoppningar? Jag vet inte. Jag menar, jag är inte ens säker på att man kan göra en, säger han.

Kommentarer
|

Elin Blom gör protestlåt om abortlagarna i Alabama – "Väcker starka känslor i mig som kvinna"

Nyhetsbild
Elin Blom spelar in sitt nya debutalbum. Foto: Fredrik Etoall
Terjärvbördiga Elin Blom håller för tillfället på med sitt debutalbum, men den senaste tidens händelser i USA fick henne att tänka om. Nu har hon spelat in en låt som protesterar mot de strikta abortlagarna i USA.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan