|

Kända Youtubare kommer till Vasa

NyhetsbildZoom
Tillställningen ordnas i Vasa stadshus Foto: Daniel Nissén
Ett gäng Youtubare kommer till Vasa på fredag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I den riksomfattande Tubetour-turnén deltar Herbalisti, Ilaripro, Ilona, Jennysvoices, Tomas och ZoneVD. Det blir både show och möjlighet att träffa Youtubarna. 

Evenemanget riktas till barn och unga  och ordnas i samarbete mellan Vasa stads ungdomsservice, kultur- och biblioteksservicen samt kommunikationsservicen.

– Det är fint att vi får de här Youtubarna hit till Vasa också och i samarbete kan bjuda våra unga på det här evenemanget, beskriver ungdomssekreterare Kaisa Salo.

Evenemanget har ingen åldersgräns, men personer under 13 år rekommenderas att delta tillsammans med en vårdnadshavare eller ett äldre syskon.

Evenemanget ordnas i Vasa stadshus den 15 mars och inträdet är fritt. Stadshusets dörrar öppnar klockan 17 och scenshowen börjar  klockan 18. Fansen får träffa sina idoler från och med klockan 19.30.

 

 

 

Kommentarer
|

Elin Blom gör protestlåt om abortlagarna i Alabama – "Väcker starka känslor i mig som kvinna"

Nyhetsbild
Elin Blom spelar in sitt nya debutalbum. Foto: Fredrik Etoall
Terjärvbördiga Elin Blom håller för tillfället på med sitt debutalbum, men den senaste tidens händelser i USA fick henne att tänka om. Nu har hon spelat in en låt som protesterar mot de strikta abortlagarna i USA.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan