|

Brasiliansk back Zidanes första värvning

NyhetsbildZoom
Eder Militao, till höger, blir Zinedine Zidanes första värvning som nygammal tränare för Real Madrid. Foto: Luis Vieira/AP/TT
I måndags tog Zinedine Zidane över som tränare i krisande Real Madrid. Nu presenteras hans första nyförvärv som ska hjälpa till att vända på skutan.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Real Madrid värvar backen Eder Militao från Porto. Den 21-åriga brasilianen, som debuterade i landslaget i september i fjol, skriver på ett sexårskontrakt från och med i sommar, skriver Real Madrid på sin hemsida.

Militao hade en utköpsklausul på 50 miljoner euro. Den summan matchade Real Madrid, skriver det börsnoterade Porto i ett meddelande till sina aktieägare och börsen.

Fransmannen Zinedine Zidane ledde Real Madrid till tre raka Champions League-titlar, men lämnade klubben i fjol. Han kallades tillbaka efter en hittills misslyckad säsong för storklubben. Laget är utslaget ur Champions League och långt efter Barcelona i den spanska ligan. Zidanes första match som tränare blir mot Celta Vigo på lördag.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Åland ska försvara vårjakten i EU-domstolen – ännu inget beslut om årets gudingjakt

Ålands landskapsregering tänker inte ge upp gudingjakten utan en kamp. Nu ska ärendet behandlas i EU-domstolen.

Nyhetsbild
Lokalt

Johan Nygård föreslås bli rektor för Bonäs/Vestersundsby skola

JAKOBSTAD Av de två personer som sökt tjänsten som rektor för Bonäs/Vestersundsby skola förordas Johan Nygård av skoldirektör Jan Levander.

Nyhetsbild
Övriga annonser

En perfekt mix av utmaningar och möjligheter

ANNONS FRÅN NOVIA

Yrkeshögskolan Novia erbjuder högklassig utbildning på svenska, på fyra olika orter. - Jag är nöjd med studierna och alla de möjligheter de gett mig, säger Olya Tsikhanchuck.

Mest läst senaste veckan